Aktuelt

Outplacement – sluttpakke med karriereveiledning og hjelp til ny jobb!

Sluttpakke og tilbud om Outplacement.

Hva betyr det for deg som leder å kunne hjelpe dine overtallige ansatte med å finne nye muligheter? Hva om du i tillegg bidrar til en ny og muligens etterlengtet retning på karrieren?

Mange bekymringer melder seg når det kanskje er lenge siden man har vært ute i arbeidsmarkedet. Prosessen kan oppleves mindre kritisk og belastende for begge parter om det tilbys god faglig hjelp på veien.

En god sluttpakke burde derfor også inkludere et tilbud om Outplacement. Da vil man få en profesjonell og personlig karriereveiledning med analyse av muligheter ut fra ferdigheter og kompetanse, hjelp til å sette sammen en CV og ikke minst intervjutrening.

På denne måten vil sluttpakken ikke bare tilby en økonomisk kompensasjon ved fratredelse, men også en større selvsikkerhet på vei ut døren, kanskje mot nye og bedre muligheter- Outplacement heter det!

Viktige elementer i et outplacementprogram hos Medvind Personal:

  • Hvordan skrive en tilpasset CV og søknad
  • Tilbakemelding på dine søknader og hjelp hvis du står fast
  • Bruk av nettverk og åpne søknader
  • LinkedIn og andre databaser
  • Jobbintervjuet
  • Digital jobbsøkerportal

Er du en bedrift som ser etter bedriftstilpassede løsninger eller en privatperson som har fått outplacement som en del av din sluttavtale?

Ring 22 60 96 70 eller send oss en e-post til medvind@medvindpersonal.no for å få råd i prosessen og informasjon om våre tjenester!

Les mer om våre tjenester innen Outplacement.
Outplacement er nært tilknyttet våre tjenester innen Karriererådgivning og HR-tjenester.