Karriererådgivning,
fordi jobb er en viktig del av livet

Tjenester

Karriererådgivning

Er du usikker på veien videre i karrieren? Lurer du på om det er på tide å utforske nye muligheter? Vi hos Medvind Personal tilbyr profesjonell karriererådgivning og coaching for å hjelpe deg med å finne retningen som passer deg best.

Karriererådgivning passer for deg som er usikker på hvor veien skal gå internt, som har følelsen om at du kanskje burde gjort noe annet, eller om det er på tide å søke seg ut. Ikke minst passer det for deg som har mistet jobben i en nedbemanningsprosess og har fått en sluttavtale/sluttpakke med tilbud om yrkesrådgiving.

Uansett grunn kan det være nyttig å snakke med en profesjonell rådgiver og karrierecoach som er spesialisert på å støtte deg gjennom din situasjon. Vi kan hjelpe deg å se nye karrieremuligheter, gi deg verdifulle råd, og veilede deg på veien videre mot en ny og riktig jobb. Med intervjutrening og jobbveiledning vil du føle deg godt forberedt til et intervju, og klart og tydelig få presentert hvorfor akkurat du passer for stillingen.

Hos oss er mulighetene for rådgivning mange, og vi tilrettelegger programmet ut fra den enkeltes behov. Du bestemmer selv hvor langt program du ønsker og om du vil ha hele eller deler av programmet.

Noe av hva et karriererådgivningsprogram kan inneholde:

• Egen rådgiver som er der for deg

• Grundig vurdering av din kompetanse, egenskaper og ferdigheter

• Analyse av muligheter du har ut fra kompetanse og ønsker

• Hjelp med å utvikle en skreddersydd CV, søknad og LinkedIn profil

• Bruk av anerkjente personprofilanalyser som for eksempel Cut-e

• Intervjutrening

• Digital jobbportal

karrir

Med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand, tilbyr vi karriererådgivning og coaching på tvers over hele landet, og kan levere digitalt uavhengig av hvor du befinner deg.

Klikk her for mer informasjon om Karriererådgivning.

Karriererådgivning er nært tilknyttet våre tjenester innen Outplacement, Organisasjonsutvikling og HR-tjenester

Ring 22 60 96 70 eller send e-post: medvind@medvindpersonal.no