Outplacement

Tjenester

Outplacement

Outplacement er et skreddersydd program med mål om at den overtallige skal finne seg en ny og passende jobb raskest mulig med hjelp av karriereveiledning og profesjonalisering av jobbsøkerprosessen. Outplacement tjenesten er tilpasset den enkelte person og situasjon.

Outplacement legger grunnlag for å komme raskt ut i ny og riktig jobb!
Med hjelp av outplacement har vi i Medvind Personal siden vi startet i 2002, hjulpet mange tusen over i ny jobb. Ca 50% benytter tiden hos oss til å stoppe opp og vurdere sin videre karriere nøye, for å sikre at den neste jobben blir et riktig steg på veien mot nye mål.

En erfaren karriererådgiver fra Medvind bidrar til at de får tydeliggjort sine styrker og sin kompetanse. Neste steg er hjelp med å profesjonalisere jobbsøket for på den måten å legge et godt grunnlag for å komme seg raskt ut i ny og riktig jobb. Løpende hjelp med søknader og intervjutrening er også en viktig del av programmet.

Viktige elementer i et outplacementprogram hos Medvind:
• Hvordan skrive en tilpasset CV og søknad

• Tilbakemelding på dine søknader og hjelp hvis du står fast

• Bruk av nettverk og åpne søknader

• LinkedIn og andre databaser

• Jobbintervjuet

• Digital jobbsøkerportal

I tillegg til ukentlige møter med din personlige karriererådgiver tilbyr vi ukentlige seminarer og webinarer på Medvinds Møteplass. Sammen utformer vi et tilbud tilpasset dine behov.

Du kan selv velge hvor langt program du ønsker, fra en enkel startpakke til et Executive program. I det siste følger vi deg helt frem til ny fast jobb, med mulighet til å sette programmet på pause hvis du velger å ta på deg prosjekter, engasjementer eller vikariater underveis.

Vi tilbyr møter både på vårt kontor eller digitalt.
Enten du er en bedrift som ser etter bedriftstilpassede løsninger eller en privatperson som har fått outplacement som en del av din sluttavtale, så kan kontakte oss for å få råd i prosessen og informasjon om våre tjenester!

karrir

Vi har kontor i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand, men leverer digitalt uavhengig hvor du befinner deg.
Outplacement er nært tilknyttet våre tjenester innen Karriererådgivning og HR-tjenester

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Ring 22 60 96 70 eller ta kontakt via skjema    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply