Aktuelt

Seniorrådgiver innen HR

Vi opplever vekst og ønsker å styrke vårt rådgiverteam, og søker en ny dyktig kollega innen vår HR-satsning. Du vil jobbe sammen med profesjonelle rådgivere innen karriereveiledning, coaching, omstilling- og utvikling samt HR-tjenester mot kunder.

Vi søker deg med lang arbeidserfaring innen ledelse og HR, med kommersiell teft. Sammen skal vi levere våre tjenester til våre kunder som et team og utvikle kunder over tid. Vi søker deg som kan jobbe innen operativt og strategisk HR arbeid, gjerne også som coach for nøkkelpersoner og ledere.

Ansvarsområder:

  • Innsalg mot HR og toppledere hos nye kunder og videreutvikle eksisterende kunder.
  • Gjennomføre oppdrag ute hos kunde både alene og sammen med andre, på korte eller lengre oppdrag.
  • Delta i utviklingen av våre tjenester og produkter.
  • Være en god sparringspartner internt i forhold til kunder og prosjekter.
  • Utvikle oss i sosiale medier.
  • Delta med å utarbeide og gjennomføre strategiske og merkevarebyggende tiltak.
  • Holde kurs og seminarer.

Som person er du strukturert, selvstendig, ydmyk, lære- og endringsvillig og sosialt moden i forhold til rådgivning og veiledning. I tillegg er du den som motiveres av å skape resultater, er fremoverlent og en dyktig relasjonsbygger med stort nettverk. Vi ønsker deg som brenner for å levere topp kvalitet og å være med på å videreutvikle både deg selv, oss og våre kunder. I vårt dynamiske team vil du bidra med engasjement og godt humør. Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk er nødvendig.

Hverdagen vil være variert og utfordrende. En selvstendig rolle hvor du vil være med å skape resultater og vekst. Utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser med fastlønn og bonus.

Hos oss blir du del av et faglig sterkt team med bred kompetanse innen karriererådgivning, coaching, lederutvikling og  HR. Dine kollegaer er engasjerte og har stor arbeidsglede.

Velkommen som søker til medvind@medvindpersonal.no eller ta kontakt med daglig leder Ann-Charlotte Huitfeldt på 99 51 96 86.

Frist snarest.