...
 

Karriererådgivning / Outplacement,
fordi jobb er en viktig del av livet

Er du usikker på veien videre i karrieren? Lurer du på om det er på tide å utforske nye muligheter? Vi hos Medvind Personal tilbyr profesjonell karriererådgivning og coaching for å hjelpe deg med å finne retningen som passer deg best.

Karriererådgiving

Karriererådgivning passer for deg som er usikker på hvor veien skal gå internt, som har følelsen om at du kanskje burde gjort noe annet, eller om det er på tide å søke seg ut. Ikke minst passer det for deg som har mistet jobben i en nedbemanningsprosess og har fått en sluttavtale/sluttpakke med tilbud om yrkesrådgiving.

Uansett grunn kan det være nyttig å snakke med en profesjonell rådgiver og karrierecoach som er spesialisert på å støtte deg gjennom din situasjon. Vi kan hjelpe deg å se nye karrieremuligheter, gi deg verdifulle råd, og veilede deg på veien videre mot en ny og riktig jobb. Med intervjutrening og jobbveiledning vil du føle deg godt forberedt til et intervju, og klart og tydelig få presentert hvorfor akkurat du passer for stillingen.

Hos oss er mulighetene for rådgivning mange, og vi tilrettelegger programmet ut fra den enkeltes behov. Du bestemmer selv hvor langt program du ønsker og om du vil ha hele eller deler av programmet.

Klikk her for mer informasjon om Karriererådgivning.

Karriererådgivning er tilknyttet våre tjenester Organisasjonsutvikling og HR-tjenester.

Medvind_Personal_Karriereradgivning_Outplacement_1

Noe av hva et karriererådgivningsprogram kan inneholde:

• Egen rådgiver som er der for deg

• Grundig vurdering av din kompetanse, egenskaper og ferdigheter

• Analyse av muligheter du har ut fra kompetanse og ønsker

• Hjelp med å utvikle en skreddersydd CV, søknad og LinkedIn profil

• Bruk av anerkjente personprofilanalyser som for eksempel Cut-e

• Intervjutrening

• Digital jobbportal

Outplacement

Outplacement er et skreddersydd program med mål om at den overtallige skal finne seg en ny og passende jobb raskest mulig med hjelp av karriereveiledning og profesjonalisering av jobbsøkerprosessen. Outplacement tjenesten er tilpasset den enkelte person og situasjon.

Outplacement legger grunnlag for å komme raskt ut i ny og riktig jobb!
Med hjelp av outplacement har vi i Medvind Personal siden vi startet i 2002, hjulpet mange tusen over i ny jobb. Ca 50% benytter tiden hos oss til å stoppe opp og vurdere sin videre karriere nøye, for å sikre at den neste jobben blir et riktig steg på veien mot nye mål.

En erfaren karriererådgiver fra Medvind bidrar til at de får tydeliggjort sine styrker og sin kompetanse. Neste steg er hjelp med å profesjonalisere jobbsøket for på den måten å legge et godt grunnlag for å komme seg raskt ut i ny og riktig jobb. Løpende hjelp med søknader og intervjutrening er også en viktig del av programmet.

Viktige elementer i et outplacementprogram hos Medvind:

• Hvordan skrive en tilpasset CV og søknad

• Tilbakemelding på dine søknader og hjelp hvis du står fast

• Bruk av nettverk og åpne søknader

• LinkedIn og andre databaser

• Jobbintervjuet

• Digital jobbsøkerportal

Medvind_Personal_Karriereradgivning_Outplacement_2


I tillegg til ukentlige møter med din personlige karriererådgiver tilbyr vi ukentlige seminarer og webinarer på Medvinds Møteplass. Sammen utformer vi et tilbud tilpasset dine behov.

Du kan selv velge hvor langt program du ønsker, fra en enkel startpakke til et Executive program. I det siste følger vi deg helt frem til ny fast jobb, med mulighet til å sette programmet på pause hvis du velger å ta på deg prosjekter, engasjementer eller vikariater underveis.

Vi tilbyr møter både på vårt kontor eller digitalt. Enten du er en bedrift som ser etter bedriftstilpassede løsninger eller en privatperson som har fått outplacement som en del av din sluttavtale, så kan kontakte oss for å få råd i prosessen og informasjon om våre tjenester!

Med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand, tilbyr vi karriererådgivning, coaching og outplacement på tvers over hele landet, og kan levere digitalt uavhengig av hvor du befinner deg.

Outplacement er nært tilknyttet våre tjenester innen HR-tjenester.

Ring 22 60 96 70 eller fyll ut kontaktskjema for mer info

    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.