Aktuelt

SENIORRÅDGIVER HR

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og trenger å styrke vårt rådgiverteam, og søker en ny dyktig kollega innen vår HR-satsning. Du vil jobbe sammen med profesjonelle rådgivere innen karriereveiledning, coaching, omstilling- og utvikling samt HR-tjenester mot kunder.

Vi søker deg med lang arbeidserfaring innen ledelse og HR, med kommersiell teft. Sammen skal vi levere våre tjenester til våre kunder som et team og utvikle kunder over tid. Vi søker deg som kan jobbe innen operativt og strategisk HR arbeid, gjerne også som coach for nøkkelpersoner og ledere.

Ansvarsområder:

  • Innsalg mot HR og toppledere hos nye kunder og videreutvikle eksisterende kunder.
  • Gjennomføre oppdrag ute hos kunder som et team, på korte eller lengre oppdrag.
  • Delta i utviklingen av våre tjenester og produkter.
  • Være en god sparringspartner i forhold til kunder og prosjekter.
  • Holde kurs og seminarer.
  • Delta i øvrige tjenesteleveranser fra Medvind.

Som person er du strukturert, selvstendig, ydmyk, lære- og endringsvillig og sosialt moden i forhold til rådgivning og veiledning. I tillegg er du den som motiveres av å skape resultater, er fremoverlent og en dyktig relasjonsbygger med stort nettverk. Vi ønsker deg som brenner for å levere topp kvalitet og å være med på å videreutvikle både deg selv, oss og våre kunder. I vårt dynamiske team vil du bidra med engasjement og godt humør. Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk er nødvendig.

Hverdagen vil være variert og utfordrende. En selvstendig rolle hvor du vil være med å skape resultater og vekst. Utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Hos oss blir du del av et faglig sterkt team med bred kompetanse innen karriererådgivning, coaching, lederutvikling og HR. Dine kollegaer er profesjonelle konsulenter, engasjerte, med lang arbeidserfaring og har stor arbeidsglede.

Velkommen som søker til geir@medvindpersonal.no eller ta kontakt med

Leder HR, Geir Vaardal på 924 38 309

 

Frist snarest.