Om oss

Rådgivere

Hilde Thømte

Hilde Thømte

Seniorrådgiver

Mobil: 911 37 216
hilde@medvindpersonal.no
 

Hilde har spesiell fokus på å hjelpe personer som søker nye muligheter. Hennes erfaring fra omstillingsprosesser hvor nedbemanning har vært aktuelt kombinert med sin forretningsbakgrunn fra funksjoner som salg, markedsføring, innkjøp og HR, gjør henne til en erfaren samarbeids- partner for næringslivet. Hilde har bl.a. erfaring fra Norske Shell og Tetra Pak og har utdannelse innen økonomi og markedsføring. Utdannet Co-Active coach fra CTI Nordic.

Tilbakemelding fra kunde i executive coaching
«Jeg hadde kommet til et stadium i livet hvor jeg stilte spørsmål til eget karrierevalg og var usikker på veien videre. Jeg følte behov for å snakke med en kompetent karriererådgiver som hadde nok livs- og relevant jobberfaring bak seg til å sette seg inn i min situasjon, og samtidig kunnskap og oversikt over min bransjes kompleksitet.

En headhunter jeg har stor respekt for anbefalte meg å ta kontakt med Medvind. Det var viktig for meg at det var en seriøs aktører. Jeg kontaktet Hilde Thømte. Hun hjalp meg å kartlegge kompetansen og driverne mine, sette ambisjonsnivået, kvitte meg med noen «gnagsår», stake ut ny kurs og tydeliggjøre for meg selv hva jeg kan, hva jeg er verdt og hva jeg bør sikte etter. En uhildet person som lyttet og ledet meg inn i prosessen. For meg var det en investering i meg selv og fremtiden de neste 5 årene, og jeg kan på det varmeste anbefale Medvind til andre i samme situasjon.» Markedssjef, Oslo

Er din bedrift i nedbemanningsprosess?